Termeni și Condiții

 

Introducere

Termenii „elegance.md”, „magazinul online”, „site-ul”, „noi”, „firma” fac referire în cele ce urmează la firma OLTEXMOBIL S.R.L. și serviciile sale oferite prin magazinul online elegance.md.

Termenul de „utilizator” face referire la toate persoanele fizice sau juridice care accesează magazinul online elegance.md.

Firma OLTEXMOBIL S.R.L. care deține și gestionează magazinul online elegance.md, are sediul în MD-2042, str. Meșterul Manole 5/3, mun. Chișinău, Republica Moldova și este înregistrată sub codul fiscal 10036000424884. Date de contact: tel. 079 944 222 sau folosind formularul de contact din pagina web.

 

Contractul de utilizare a magazinului online elegance.md

 

Utilizarea magazinului online elegance.md implică automat din partea oricărui utilizator, acceptarea termenilor și condițiilor din prezentul document, document ce poate fi revizuit oricând prin actualizarea acestei pagini, de aceea vă recomandăm să vizitați periodic această pagină. Acest document vă obligă legal.

Menționăm că activitatea de comerț electronic prestată prin intermediul magazinului online elegance.md respectă în totalitate legislația în vigoare.

 

Înregistrarea utilizatorilor, securitatea datelor

Folosirea unora dintre serviciile oferite de magazinul online elegance.md implică din partea utilizatorilor:

 • furnizarea de date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră așa cum sunt cerute în formularul de înregistrare al magazinului online
 • actualizarea acestor date de înregistrare de câte ori este cazul, pentru a fi adevărate, exacte și complete.

Furnizarea de date inexacte sau false implică suspendarea contului și a posibilității creării altui cont în magazinul online elegance.md.

În momentul înregistrării în magazinul online, vi se cer anumite informații personale, inclusiv o adresă de e-mail validă. Adresa de e-mail este necesară pentru autentificarea contului de utilizator, la aceasta adresă utilizatorul va fi solicitat să activeze calitatea de membru în magazinul online.

elegance.md nu va divulga terților datele personale ale utilizatorilor înregistrați în magazinul online, fără acordul utilizatorului (nume și prenume, telefon, adresă de e-mail, adresă poștală), cu excepția cazurilor prevăzute de lege. elegance.md își rezervă dreptul de a furniza anumite servicii către un tert, bazându-se pe datele menționate în formularul utilizatorului de înregistrare în magazinul online (de exemplu, date statistice).

Utilizatorul se face responsabil de nerespectarea confidențialității asupra informațiilor de înregistrare în magazinul online (în special numele de utilizator și parola) și, de asemenea, pentru utilizarea înregistrării personale, indiferent dacă utilizarea se face cu sau fără voia utilizatorului.

Utilizatorul este de acord să sesizeze orice utilizare neautorizată a contului personal în magazinul online elegance.md. De asemenea, utilizatorul este de acord să folosească butonul de ieșire din cont (Log out) de oricâte ori dorește să părăsească secțiunea personală din magazinul online sau magazinul online.

 

Pentru pagubele morale sau materiale provocate de nerespectarea prevederilor anterioare, elegance.md nu se face responsabil.

elegance.md va bloca, dacă va crede de cuviință, utilizarea serviciilor magazinului online pentru anumiți utilizatori care nu respectă prevederile acestui act.

elegance.md nu se face responsabilă în fața utilizatorului sau a unei terțe părți în orice mod, pentru blocarea și/sau ștergerea contului de acces în magazinul online.

Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ și comercial care vă vor fi trimise în momentul în care decideți să vă înregistrați ca utilizator.

 

Obligațiile utilizatorului

Utilizând magazinul online elegance.md, sunteți obligați să respectați următoarele puncte, fiind direct responsabili de acțiunile realizate în cadrul magazinului online și urmările acestora:

 • să nu publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică
 • să nu folosiți informațiile din acest magazin online în scop comercial, doar personal
 • să nu folosiți programe cu intenția de a distruge sisteme informatice sau informații
 • să nu folosiți materialele de pe acest site fără acordul scris al proprietarului.

 

Disclaimer

Imaginile produselor din magazin sunt cu titlu de prezentare și nu reprezintă o obligație contractuală din partea noastră.

Toate produsele prezente în acest magazin online sunt fotografiate individual, cu toate particularitățile lor. Cu toate acestea, nu putem garanta o acuratețe de 100% pentru culorile din fotografiile de pe site. Diferențele, deși minime, pot apărea din cauza setărilor particulare ale fiecărui monitor pe care le vizualizați.

 

Drepturile asupra produselor și materialelor înscrise în magazinul online

Vizualizarea și utilizarea datelor înscrise în magazinul online sunt permise doar pentru uzul personal al utilizatorului. Distribuirea sau compilarea și recompilarea sub orice formă sau folosirea acestor materiale în scopuri publicitare sau comerciale este strict interzisă, aceasta intrând sub incidența legii drepturilor de autor.

Conținutul magazinului online, inclusiv texte, grafică, imagini, software și celelalte materiale incluse aici, sunt protejate de legea dreptului de autor și este proprietatea elegance.md. Niciun material/produs de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea anterioară a firmei OLTEXMOBIL S.R.L..

Accesul în contul de administrare sau pe contul de pe serverul unde este găzduit acest magazin online, de către orice utilizator neautorizat, este strict interzis, aceasta constituind infracțiune și se pedepsește conform legislației române în vigoare.

 

Toate numele, mărcile, logourile și designul sunt proprietatea OLTEXMOBIL S.R.L. sau a partenerilor săi.

 

Promoții și concursuri

Regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizăm sunt stabilite de către societatea noastră, OLTEXMOBIL S.R.L.. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu.

Participarea la aceste concursuri este voluntară și utilizatorii pot opta dacă doresc sau nu să participe. Informațiile solicitate pot include date de contact (nume, adresă, număr de telefon). Aceste date vor fi utilizate pentru înștiințarea participanților referitor la concurs. Noi utilizăm serviciile unor terți pentru a alege câștigătorii concursurilor.

De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil.

Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare prealabilă.

 

Garanție

Toate produsele comercializate prin elegance.md beneficiază de garanție.

Termenul de garanție de 12 luni decurge de la data emiterii facturii sau a bonului de casă. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau va fi înlocuit cu un articol identic. Condițiile complete de acordare a garanției se găsesc în talonul de autenticitate/garanție ce însoțește fiecare produs.

Garanția se acordă conform prevederilor Legii 449/2003 precum și a celorlalte acte normative incidente în materie: HG 457/2003 – republicată, HG 982/2007.

 

Condiții de returnare

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumit atunci când cumpărați din cadrul magazinului online. Dacă nu sunteți încântat de produsele cumpărate, le puteți returna și noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră. Conform procedurii de VÂNZARE / RETUR și a O.G. 34/2014 – puteți returna produsul, în maxim 14 zile de la recepționarea acestuia, conform cap.3/art. 9/pct. 1 cu condiția să nu fie purtat, să nu prezinte urme de modificări fizice sau urme mecanice, mirosuri, să fie în ambalaj original și cu eticheta produsului. Returnarea produselor se va face din contul clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. elegance.md va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului.

Suma înapoiată, cât și condițiile de returnare, nu includ cheltuielile de transport.

Mai multe detalii despre politica de returnare găsiți aici: https://elegance.md/ro/schimbul-si-returnarea-marfurilor

 

Legături către alți furnizori de informații sau servicii

Site-ul elegance.md poate furniza, sau terțe părți pot furniza legături (link-uri) către alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece elegance.md nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luați cunoștință și sunteți de acord că elegance.md nu este responsabil de disponibilitatea acestora și nu garantează pentru nici un conținut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoașteți și sunteți de acord că elegance.md nu va fi responsabil sau pasibil de a plăti despăgubiri, direct sau indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de sau în legătură cu folosirea sau încrederea în informațiile furnizate de un asemenea conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

 

Limitarea responsabilității

elegance.md nu va putea fi făcut responsabil de nici un fel de pagube directe, indirecte, speciale, punitive, exemplare sau de consecință de orice fel care derivă din accesarea sau utilizarea website-ului sau a oricăror informații din conținutul acestuia, inclusiv pierderea profitului sau altele similare, cu bunăstință sau nu, din cauza încălcării contractului, vătămării (inclusiv din neglijență), responsabilității asupra produsului respectiv, chiar dacă posibilitatea survenirii unor asemenea daune a fost anunțată dinainte. Acestea ar putea fi cauzate de următoarele (dar nu numai):

 • imposibilitatea accesării serviciilor magazinului online
 • acțiuni sau declarații ale oricăror terțe părți despre magazinul online
 • acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului

Serviciile magazinului online sunt oferite "așa cum sunt" sau "așa cum sunt disponibile" și accesarea acestora se face pe propria răspundere.

elegance.md nu oferă nicio garanție că:

 • serviciile vor fi neîntrerupte, sigure sau fără erori (exceptând securizarea tranzacției online care este sigură)
 • serviciile vor îndeplini în totalitate cerințele utilizatorului
 • eventualele erori de programare vor fi remediate

Informațiile, produsele și serviciile publicate pe site pot conține inadvertențe sau erori de tipar. Aceste informații sunt schimbate periodic. OLTEXMOBIL S.R.L. poate aduce îmbunătățiri și/sau poate modifica site-ul în orice moment.

 

Specificații finale

Prevederile conținute în prezentul document reprezintă un acord încheiat între utilizator și elegance.md. Dacă careva din prevederi este invalidă din punct de vedere legal, această invaliditate nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi.

Aceste condiții prezente în document pot fi modificate de OLTEXMOBIL S.R.L., proprietara elegance.md, oricând consideră necesar, fără a fi obligată să anunțe utilizatorii prin vreun mijloc. Dacă este necesar să utilizăm informații personale în alt mod decât cele specificate mai sus, utilizatorii vor fi înștiințați prin publicarea pe site timp de 30 de zile.

Regulamentul și relațiile dintre utilizatori și elegance.md vor fi guvernate de legile în vigoare în Republica Moldova.

Dacă aveți nelămuriri referitoare la cele de mai sus, ne puteți contacta prin e-mail la shop@elegance.md.