Garanție

Compania Elegance oferă un termen de 12 luni garanție pentru produsele achiziționate. Termenul de garanție este calculat de la data de receptie a mărfii.

Toate produsele sunt însoțite de certificatul de garanție și bonul fiscal.

Produsele oferite respectă prescripțiile prevăzute în documentele tehnice normative. Cumpărătorul este de acord cu faptul că produsele din materiale naturale precum: piele, lemn masiv, furnir din lemn masiv nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, nuanțelor de culoare pe diferite suprafeîe și a particularităților aparente pe material. Acestea nu sunt considerate defecte de calitate.

In cazul apariției unor eventuale defecte, cumpărătorul va putea formula reclamații. Orice reclamație, formulată de cumparator în termen, va fi insoțită de bonul fiscal si certificatul de garanție.

Compania Elegance se angajează ca, pe durata termenului de garanție, să repare produsele într-o perioadă de timp rezonabilă, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. În cazul în care nu va fi prezentat bonul fiscal și certificatul de garanție, Compania Elegance își rezervă dreptul de a respinge solicitările și reclamațiile înaintate.Suntem în Viber

079 944 222

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.